Spaghetti Carbonara made without cream and cheese.

 

불판이 하나밖에 없는 부엌이라 요리 순서를 조심해야 한다.

There is only 1 lighting spot, so I had to care about the sort of cooking.

 

재료: 파스타, 식용유, 마늘, 버터, 우유 500ml, 밀가루 한줌, 브로컬리 3~4개, 버섯 조금, 베이컨, 후추, 소금, 바질(파슬리가 없어서).

ingredients: pasta 100g, salad oil, a few garlics, milk 500cc, a handful of flour, 3~4 broccolis, a few mushrooms, bacons, black pepper, salt, and basil(instead of parsley).

 

1. 브로컬리를 데쳐서 그릇에 담아둔다.

1. parboil broccolis and put into a bowl.

 

2. 파스타를 삶는다. 식용유를 약간 부어서 버무려두면 불지 않는다.

2. boil pasta. mixing with salad oil, you can keep pasta from becoming sodden.

 

3. 버터로 마늘을 볶는다.

3. fry sliced garlics with butter.

 

4. 우유와 밀가루를 넣고 걸쭉해질때까지 잘 휘저어준다.

4. pour milk and flour, shake well until they get heavy.

 

5. 브로컬리와 버섯, 베이컨을 넣고 후추와 소금으로 간을 해준다.

5. put brocollis, mushrooms & bacons in, add black pepper and salt.

 

 

6. 버섯이 익을 때쯤 파스타를 넣고 볶는다.

6. as mushrooms be done, add pasta.

 

 

7. 바질(파슬리)를 뿌려주면 완성.

7. dust basil(parsley) on the spaghetti.

 

출처 : blog in Tokyo
글쓴이 : 성욱 원글보기
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